Geschiedenis


Wij zijn Kees en Katja Moormann-de Boer. Wij bestieren inmiddels alweer 22 jaar een slagerij in badplaats de Koog op Texel. Allebei opgegroeid in slagersfamilies. Onze passie voor vlees en de kennis die wij van onze ouders hebben overgenomen, zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de beste vlees en vleeswaren van Texel en Nederland. Veel toeristen nemen nu al ons vlees mee van Texel. Hoe makkelijk is het niet om nu vanuit je luie stoel bij onze slagerij je vlees en vleeswaren te bestellen. En de volgende dag gekoeld en vers in huis bezorgt te krijgen. Ook in België!

Wie zijn wij


Kees:

Vader Moormann was vroeger vleesgrossier in Amsterdam. Thuis ging het altijd over vlees. Samen met mijn vader de beste koeien kopen en uitzoeken bij de boeren vond ik prachtig. Met onze vaste koeienleverancier Werner Dros hoef ik niet meer “de boer op”. Werner weet welke koeien wij willen. En door zijn vakmanschap en kennis slaagt hij er altijd in om wekelijks de beste afgemeste koeien af te leveren bij slachtbedrijf Texel. Ook ons varkensvlees en lammeren is van Texelse boeren.

Katja:

Mijn vader Iepe de Boer is de derde generatie slager in de familie. Een geboren Fries, die in 1974 Friesland verruilde voor Texel. Samen met mijn moeder opende zij in 1978 een vooruitstrevende slagerij op het Dorpsplein in de Koog. Toen al hadden ze een vooruitziende blik om met maaltijden en aanverwante artikelen te beginnen. In 1999 hebben we een compleet nieuw pand laten bouwen op een ander locatie in de Koog, gericht op de toekomst voor de huidige slagerijen zoals de consument dat verwacht. Met grote gekoelde werkruimtes voor de webshop en EG gekeurde werkplaats voor de vleesconserven productie.


Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag:

    van 8:30 tot 18:00 uur.

  • Zaterdag:

    van 08.00 tot 17.00 uur
  • Zondag & Maandag:

    gesloten

Contact

Tel: 0222-317552

Nikadel 30-32
1796 BP, De Koog

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Slagerij Moormann & de Boer